2015

Red Bull Amaphiko

Etter suksessen med Red Bull Amaphiko Academy i Soweto (Sør-Afrika) i 2014, ble programmet utvidet med akademier i Sao Paolo (Brasil) og i Cape Town (Sør-Afrika). Til begge akademiene ble internasjonale bidragsytere og mentorer hentet inn for å veilede og støtte unge sosiale entreprenører som bruker sine kreative evner og energi til å utgjøre en forskjell i lokalsamfunnene gjennom et 18 måneder langt utviklingsprogram.

Red Bull Ampahiko

NASSER AL ATTIYAH: DAKAR-TRIUMF OG 3 ANDRE TITLER PÅ 3 HELGER

Nasser Al Attiyah vant Rally Dakar i januar, og i løpet av tre konkurransehelger i 2015 stod han igjen som tittelvinner av Cross Country Rallies, MERC & WRC2.

Carissa Moore - verdensmester x 3

Carissa Moore blir verdensmester for tredje gang.

Red Bull Sound Select presenterer 30 Days in LA

Andre året av 30 days in LA, der internasjonale headlinere står side om side med Red Bull Sound Selects fremadstormende artister der målet er å "BREAKE" NY MUSIKK.

Red Bull Sound Select

The Wanton Bishops

Red Bull tok med seg de libanesiske bluesrockerne The Wanton Bishops til USAs «Deep South», for å finne tilbake til røttene og hente inspirasjon til det nye albumet.

Verdensfinalen i Thre3style

«Jeg har ofret meg for musikken, og i kveld har musikken gitt tilbake. Slik takket Chiles DJ Byte publikum etter å bli kåret til vinneren av Red Bull Thre3style 2015. Over seks tusen mennesker var til stede i løpet av seks konserter.

Visit the Website

Kenny Belaey - Slack Line

First biker on slack line/ high line.

Sébastien Ogier vinner WRC for tredje gang

Med seieren i Rally Australia sikret Sébastien Ogier sin tredje World Rally Championship-tittel – tre løp før sesongslutt.

Red Bull Barnstorming

De britiske pilotene Paul Bonhomme og Steve Jones ble historiens første til å fly i formasjon gjennom en bygning.

Bonnaroo live på Red Bull TV

Den årvisse 4-dagers begivenheten med over 30 timer med sceneopptredener fra legender som Billy Joel til Mumford & Sons sendes via tre kanaler.

Se mer på Red Bull Tv

Andre året med Life World Run

Med oppmuntring og støtte fra seere over hele verden stilte 102 800 løpere fra alle verdenshjørner til start 3. mai 2015 for å delta i Wings for Life World Run, for å øke kunnskapen om saken og samle inn penger til stiftelsen Wings for Life, som bare har ett mål: å finne en kur for ryggmargsskader.

Bli med på Wings for Life World Run

Billy Morgan Quad Cork

Billy Morgan lander verdens første Quad Cork på snowboard.

AWOLNATION slipper albumet Run

17. mars 2015 slapp AWOLNATION Run, sin andre fullengder, på Red Bull Records. Låten "I Am" ble lansert globalt med World of Red Bull TV-kampanjen.

Will Gadd – klatrer Niagara Falls

Will Gadd blir den første som klatrer frossen Niagara Falls.

Lindsey Vonn setter ny rekord med 63 alpinseiere

Lindsey Vonn brøt en seiglivet rekord innen alpint på kvinnesiden da hun tok sin 63. seier i Cortina d’Ampezzo i Italia 19. januar 2015. Med alpinseieren dagen i forveien tangerte hun østerrikerens Annemarie Moser-Prölls rekord fra 1980.

Se alle årene