2017

Red Bull Dolomintenmann - 30-årsjubileet for det eldste Red Bull-arrangementet

I 2017 kunne det første Red Bull-arrangementet, en ekte klassiker innen Red Bulls sports- og arrangementshistorie, feire 30-årsjubileet sitt. Det har blitt kalt verdens hardeste lagarrangement, fjelløpere, paraglidere, fjellsyklere og kayakere har konkurrert om å finne det sterkeste laget i tre årtier, og vil fortsette å presse seg selv til å finne sitt sterkeste selv i fremtiden!

Verdens hardeste relayarrangement

Red Bull Mind Gamers – verdensfinale

Etter introduksjonen av den globale problemløsningsplattformen, «Red Bull Mind Gamers» i 2016, var alt klart for det første Red Bull Mind Gamers-verdensmesterskapet i Budapest i mars 2017. Lag fra 24 land tok utfordringen om å finne verdens beste problemløsere og krone de første verdensmesterne i Escape Room!

Utfordre deg selv med Red Bull Mind Gamers

Den kvinnelige Red Bull-atleten Daniela Ryf, ble trippelvinner i Ironman-verdensmesterskapet i Kona i Hawaii!

Daniela Ryf ble innskrevet blant kremen av Ironman-utøvere med 3 strake verdensmesterskapsseirer. Etter å ha fullført på 8.50.47 ble hun den første kvinnen til å vinne tre Ironman-verdensmesterskap i Kailua-Kona siden Chrisse Wellington i 2009, og kun den fjerde kvinnen til å gjøre det i løpets historie. I tillegg har ingen kvinne før henne klart å oppnå tre strake seirer i en så ung alder (30). Seieren i Hawaii blir den 8. verdensmesterskapstittelen i langdistansekarrieren hennes.

Marcel Hirscher kroner karrieren sin med den utrolige bragden å vinne seks verdensmesterskapstitler på rad!

Marcel Hirscher har kronet karrieren sin med den utrolige bragden å vinne seks FIS-verdensmesterskapstitler på rad! Den 27 år gamle østerrikske superstjernen sikret sin nyeste tittel i Kranjska Gora i Slovenia to uker før sesongslutt.

Aldri tidligere sett: De franske wingsuitflygerne Vince Reffet og Fred Fugen basehopper til et fly!

Soul Flyers (Vincent Reffet og Frederic Fugen) skrev historie ved å komme seg inn i et flyvende Pilatus etter å ha basehoppet fra fjellet Jungfrau.

Sjekk det her!

Red Bull-utøveren Daniel Bodin gjør verdens første doble backflip på snøscooter!

Daniel Bodin skriver historie ved å lande verdens første doble backflip på snøscooter. Daniel har lenge drømt om dobbel backflip, og forberedningsmånedene var mye hardt arbeid, men det lønte seg!

Sjekk det her!

Kelly Sildaru – den yngste atleten som har vunnet dobbelt gull på X Games!

Bare ett år etter at hun ble den yngste atleten til å vinne gullmedalje på X Games, forsvarte ikke bare Kelly Sildaru tittelen i 2017, men hun kronet seg selv til å bli den yngste atleten som har vunnet to Winter X-gullmedaljer.

De klarte det! De unge oksene er europeiske mestere!

FC Salzburg U19 har fortsatt den sensasjonelle europeiske vinnerrekken ved å slå Benfica 2-1 (H/T: 0-1) i finalen for å vinne UEFA Youth League-pokalen – og de fortjente det! De unge oksene har nådd en historisk milepæl i østerriksk fotball, der de har fortsatt å imponere med sensasjon etter sensasjon i de siste månedene ved å utklasse mange av de største klubbene i Europa for å vinne UEFA Youth League.

Red Bull og Capcom feirer 30 år med Street Fighter

Hadoken er nå tilgjengelig på boks! 7 av de mest ikoniske Street Fighter-figurene kom seg på boksen vår i 8 ulike markeder, og tilbyr kule samlegjenstander for slåssespillsamfunnet.

Red Bull Kumite: Den japanske legenden «Nemo» låser opp sitt fulle potensial.

Red Bull Kumite er etablert som en av de hardeste og mest populære Street Fighter-turneringene, og knuste alle rekorder og leverte en plattform for den japanske proffspilleren Nemo til å vise seg frem!

Klarer du å motstå burets press?

Marc Marquez startet 2017 ved å bli den første mannen som dro opp Østerrikes berømte Hahnenkamm-skiløype på en MotoGP-sykkel.

Marc Marquez, som ved slutten av 2017-sesongen vant MotoGP for 6. gang, startet året i Østerrike ved å følge F1-stjernen Max Verstappens stunt året før, denne gangen ved å bli første mann opp den berømte Hanhenkamm-skiløypa på en MotoGP-sykkel.

Marc Marquez prøver seg på det snødekte Hahnenkamm-fjellet – rett ovenfor Streif, verdens vanskeligst utforbakke – på racingsykkel.

Red Bull KTM Factory Team prøver MotoGP

Etter å ha dominert motocross og junior moto-baner i flere år, prøver Red Bull KTM seg på MotoGP, høydepunktet av motorsykkelracing. Det neste steget for Østerrikes mest suksessrike motorsykkelteam. «Ready to Race – KTM goes MotoGP» forteller om den heltemodige reisen for å bli med gateløpenes øverste klasse. I samarbeid med Red Bull TV, som fulgte teamet gjennom flere måneder, fra første testforsøkene til første utrulling til første løp, kom et helt unikt perspektiv fra MotoGPs verden.

Se «Ready to Race - KTM goes MotoGP» på RedBullTV

Sebastién Ogier tar sin femte verdensmesterskapstittel på Wales Rally GB

Med en tredjeplass på Dayinsure Wales Rally GB fikk Sébastien Ogier sin femte FIA World Rally-mesterskapsseier. Den 33 år gamle franskmannen har nå den nest beste rangeringen, etter Sébastien Loeb med ni seirer.

Red Bull Desert Wings Team vant 3 av 4 kategoriseirer på Rally Dakar

Sam Sunderland skrev historie ved å vinne motorsykkelkategorier, idet han ble den første britiske deltakeren til å vinne Dakar Rally. Stephane Peterhansel vant sin 13. Dakar Rally-krone, hans syvende på fire hjul, etter en storslått kamp mot Team Peugeot Total-lagkamerat Sébastien Loeb. Eduard Nikolaev tok tilbake biltittelen i KAMAZ-stil, med en etappeseier som sikret den helhetlige seieren for russeren. Red Bull-atleten Ignacio Casale fra Chile kom på 2. plass i Quad-kategorien.

Følg Dakar

Red Bull Amaphiko Academies på 3 kontinenter

The Red Bull Amaphiko Academy er et springbrett for sosiale grasrotentreprenører – folk som bruker talentene sine og kreativitet til å løse problemer i samfunnet. 2017 var året da Amaphiko Academy reiste fra Sør-Afrika til Brasil, og for første gang til Baltimore i USA.

Følg reisen på www.redbullamaphiko.com

Red Bull Amaphiko Social Entrepreneur når nye høyder

Wandisile hadde en sprø idé om å få gangsterne inn i et museum. Mens han vokste opp i en township i Sør-Afrika så han daglig hva gangsterne gjorde med samfunnet. I 2015 deltok han på Red Bull Amaphiko Academy i Langa i Cape Town. Han var inspirert og fikk verktøyene til å gjøre ideene hans om til virkelighet. Vi satt ham sammen med et drømmeteam av kreative hjerner, og slik ble 18 Gangster Museum ble til. Til dags dato har over 3500 ungdom i risikosonen besøkt museet, noe som har fått dem til å tenke seg om før de gjør livsvalg. Og han har utviklet en forretningsmodell som holder museet gående, for hver turist som kommer til museet, betaler de for at en ungdom skal få oppleve det. «Gjennom de 18 måneder lange Amaphiko-utviklingsprogrammet, har jeg vokst enormt som entreprenør.»

Finn ut mer om 18 Gangster Museum her

Just Like You av Virginia Tomarchio & Bboy Lil G

Se hva som skjer når breakdance og klassisk dansk møtes. Den internasjonalt anerkjente breakdancen Lil G, side ved side med den klassiske danseren Virgina Tomarchio. De uvanlige møtet fant sted på Stazione Leopolda i Firenze, med koreografi av Christian «Kris» Buzzi.

Se hva som skjer når breakdance og klassisk dansk møtes.

Red Bull BC One All Stars Tour Frankrike og Secret Battle

10 B-boys, 9 byer, 6000 km: Red Bull BC One All Stars, en gruppe som bringer sammen noen av verdens beste dansere, representerer breakdance i alle sine former i fransk territorium. Mens de var på turné i Frankrike, ble BC One All Stars utfordret av et lokalt breakdancecrew i Lyon, og guttene tok den på strak arm. Gruppen kom for å danse, og Lyons neste generasjon breakdancere overrasket dem alle.

Se de beste crewene ta breakdancing tilbake til røttene

Red Bull BC One World Final Amsterdam

16 av verdens beste breakdancere, fra ni ulike land, samlet seg på Amsterdams Westergasfabriek for den 14. Red Bull BC One World Final. Dommerpanelet med veteraner innen breakdance, Crazy Lages, Hong 10, Niek,Intact og AT vurderte årets finalister, som for første gang hadde en kvinnelige breakdancer. Menno fra Nederland representerte Red Bull BC One All Stars og tok seieren, og tok med det tilbake tittelen han vant i 2014.

Den 14. Red Bull BC One World Final fant sted i Amsterdam 4. november 2017. Se hele arrangementet på Red Bull TV.

3Style World Tour 2017

Red Bull 3Style National Final World Tour fant sted mellom september og november i Europa, Asia, Stillehavet og Amerika. Nasjonale finaler ble avholdt i over 20 land, der 6 DJer ble valgt av dommerpanelet vårt fra de innsendte videoene i mai. Red Bull 3Styles åttende år som global konkurranse ser ut til å bli det største til nå. Red Bull 3Style World Tour brakte sammen DJer fra hele verden som kjempet om å bli kåret til verdensmester i Krakow i Polen. I år fikk vi 2,5 millioner visninger (+257 % økning fra 2016) og 70 000 reaksjoner (liker-klikk, kommentarer og delinger) i de nasjonale direktesendingene av finalene.

Red Bull 3Style World Tour 2017

Red Bull Music Festival Highlight - Ryoji Ikeda - A [for 100 cars]

Den anerkjente artisten Ryoji Ikeda presenterte en helt ny komposisjon i samarbeid med 100 bileiere, som ble verdens største synthorkester. Verket, som heter A [for 100 cars], fortsatte Ikedas lange serie med å undersøke frekvensene til A-noten. Både i konsept og utførelse viste stykket en vågal ny retning for Ikeda som artist, og åpnet opp verket hans for et større publikum – blant annet bilentusiaster – som en del av Red Bull Music Academy Festival Los Angeles.

Ryoji Ikeda - A [for 100 cars]

Red Bull Music Festival Highlight - Solange: An Ode To

Presentert i Solomon R. Guggenheim-museets ikoniske rotunde som del av Red Bull Music Academy Festival New York 2017, fremviste An Ode To kjente og gjenskapte versjoner av sanger fra Solange Knowles' A Seat at the Table. Et displintrossende performanceverk og meditasjon på temaer fra albumet hennes som bygget inn bevegelse, installasjon og eksperimenterte med å omorganisere musikkarrangementer.

Red Bull Music Festival Highlight - Solange: An Ode To

De beste artistene. De største festivalene. Det finnes alltid musikk på Red Bull TV.

Musikkentusiaster fra hele verden kan bli med på «innsiden» fra åtte banebrytende festivaler rundt om i verden, der de kan oppleve direktesendt musikk i høy kvalitet mens de ser på de mest utrolige fremførelsene tilgjengelig – og det fra hvilken som helst enhet på www.redbull.tv/Festivals, som nå også inkluderer simultansendinger fra Red Bull Media Netwok Channel 1.

Direktesendte musikkfestivaler på Red Bull TV

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003

2001

2000

1999

1998

1997

1995

1994

1992

1989

1988

1987

Lær mer om selskapet