2001

REGLENE I RED BULL CRASHED ICE ER ENKLE: FØRSTE MANN TIL BUNNS VINNER.

Premiere på Red Bull Crashed Ice

Utøvere fra hele verden samlet seg i Stockholm for det innledende løpet – mann mot mann på hockeyskøyter ned en 300 meter lang isbane fylt med hopp over isfrie hull, trapper av is og sylskarpe hårnålssvinger. Sporten ble kalt Ice Cross Downhill og løpet Red Bull Crashed Ice.

Besøk Red Bull Crashed Ice

Red Bull Junior Team

I 2001, ble det som skulle bli verdens mest suksessrike talentprogram for unge racingførere etablert. Red Bull Diagnostics & Training Center i Thalgau nær Salzburg spiller en nøkkelrolle for å utvikle den neste verdensmesteren i Formel 1. I 2004 ble Christian Klien den første Red Bull-junioren til å innta Formel 1-sirkuset. I 2008, på Monza-banen, ble Sebastian Vettel den første Red Bull-junioren som vant et Formel 1-grand prix-løp.

Red Bull Rampage

Første Red Bull Rampage

Red Bull X-Fighters

Det første Red Bull X-Fighters-eventet ble avholdt i Valencia i 2001, og ble med det første eksempelet på et helt nytt og innovativt eventkonsept, hvor ekstremsport i form av freestyle motocross ble kombinert med regionens lokale tyrefektingstradisjoner. Et år senere, i 2002, ble eventet tatt videre til Madrid og senere til Mexico City, hvor det har blitt et fast innslag i kalenderen siden debuten i 2005. I 2008 ble Red Bull X-Fighters World Tour lansert med stopp i USA, Brasil, Mexico, Spania, Tyskland og i Polen. I årene etter har Red Bull X-Fighters tatt enda et par steg med utvidet World Tour til flere byer, nye utøvere og alltid med en bunke nye triks i bagasjen.

Besøk Red Bull X-Fighters

Taurus World Stunt Awards

Taurus World Stunt Award hedrer filmindustriens ukjente helter: verdens beste stuntmenn- og kvinner. De risikerer livet for å utføre de mest vågale stunt for gi et filmelskende publikum action og spenning. Taurus-prisen går til industriens beste og smarteste stuntutøvere for ekstraordinære prestasjoner i spillefilmer.

Besøk Taurus World Stunt Awards

Se alle årene