2006

Første verdensfinale i Red Bull Paper Wings

HØYERE, RASKERE, LENGRE

Red Bull Paper Wings er et unikt event, hvor papir, gode ideer og noe overarmsstyrke kan gi deg en plass i idrettshistorien. Under sesongen 2005-06 deltok over 10 000 utøvere fra 50 land i 260 kvalifikasjonsrunder over hele verden med et mål om en plass i finalen, hvor vinnere kåres i kategoriene lengste flyvetid, lengste distanse og luftakrobatikk.

Besøk Red Bull Paper Wings

RED BULL TOURBUS

Red Bull Tourbus er en gammeldags Mercedes turistbuss rekonstruert med en ny motor, men beholdt i sin opprinnelige stil med nøktern Red Bull-merkevare på. Ideen var å bygge en buss med nightlinerfasiliteter og en scene på taket. Red Bull Tyskland integrerte dette unike verktøyet i det tyske musikklandskapet med et årlig konsertprogram for band og arrangementer som var på vei opp og frem. Det har også blitt gjennomført noen prosjekter med etablerte band, hvor Tourbus har fungert som arena for albumslipp og promoeventer.

Besøk Red Bull Tourbus

Månelandingen

Månelandingsfilmen er en morsom vinkling på denne milepælen i menneskets historie, som ble sendt med god mottagelse i over 24 land, fra Russland til USA.

RED BULL NASCAR

Etableringen av Red Bull Racing Team – NASCAR
Se alle årene