2007

I RED BULL SOUNDCLASH MØTES TO MUSIKKARTISTER SCENE MOT SCENE I EN DUELL HVOR DET KJEMPES OM DET SAMME PUBLIKUMMETS GUNST.

Red Bull Soundclash samler to band/artister som konkurrerer mot hverandre i et show som utfordrer og bryter både sjangerbarrierer og musikkens konvensjoner. Red Bull Soundclash er en gi-alt-musikalsk duell i stereo som utfordrer det du trodde var mulig innen musikk. Når artistene gir jernet braker to ulike stilarter og sjangere mot hverandre over publikums begeistrede hoder.

Besøk Red Bull Soundclash

FC RED BULL SALZBURG BLIR ØSTERRIKSKE MESTERE

Red Bull Salzburg tar tittelen hjem til Salzburg. Fotballsesongen 2006/07 var den beste i Salzburgs historie. Mesterne satte også ny klubbrekord ved å plukke hele 75 poeng.

EC RED BULL SALZBURG BLIR ØSTERRIKSKE MESTERE

Etter en fabelaktig sesong i åttelagsserien, hvor Red Bulls kun tapte én av 28 hjemmekamper, fortsatt Salzburg suksessen i sluttspillet. Etter tre seiere på rad over Vienna Capitals i semifinalene (best av fem), tapte Red Bulls kun én kamp i finalene mot VSV i Villach, og sikret dermed Salzburgs aller første østerrikske hockeymesterskap med 4-1 i seiere.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records er et musikkselskap med en progressiv tilnærming til markedsføring, distribusjon og artistforhold. Red Bull Records-artister påvirker og bringer populærkulturen fremover. Selskapet gir oss mulighet til å ha nøye utvalgte musikere/band innenfor Red Bull-familien og få dem til å lykkes gjennom helt unike måter.

VELKOMMEN TIL RED BULL STUDIO, LOS ANGELES.

Dette er et topp moderne innspillingstudio av ypperste klasse. Det ble etablert for å gi musikere tilgang på en unik innspillingsopplevelse med det aller fremste tilgjengelige utstyret på markedet, i et eksklusivt og komfortabelt miljø.

Besøk Red Bull Studio

RED BULL AIR RACE I RIO

Air Race-arrangementet brakte rekordhøye en million tilskuere til Rio. Dette var ikke bare det høyeste tilskuerantallet noensinne for et Air Race-arrangement, men også i Brasils idrettshistorie.

Se alle årene