2011

RED BULL MUSIC ACADEMY

I sitt 12. leveår åpnet Red Bull Music Academy Red Bulls permanent musikkarena i Matadero Madrid. Av mer enn 4000 søkere fra 93 land, ble 60 utvalgte deltakere innkalt til en to uker lang samling.

Red Bull Racing

Red Bull Racing kjører opp verdens høyest beligggende kjørbare vei, 5602 m.o.h.

CASEY STONER VINNER SITT ANDRE MOTOGP-VERDENSMESTERSKAP

Stoner knuste alle

Casey Stoner dominerte 2011 MotoGP-verdensmesterskapet ved å vinne 10 Grand Prix-løp, og mister bare seierspallen én gang i løpet av de 17. løpene. Han startet fra pole 12 ganger og hadde raskeste runde syv ganger.

41 VERDENSCUP TITLER

BJÖRN DUNKERBECK

Med en perfekt kombinasjonen av sol, bølger og vind, ga PWA-VM på Alacati, Tyrkia, ideelle forhold for å ta tilbake tronen for en av vindsurfingens største ikoner, 9. august 2011.

Besøk Dunkerbeck sin hjemmeside

SÉBASTIEN LOEB BLIR DEN FØRSTE FØREREN I HISTORIEN TIL Å TA 8 VERDENSMESTERTITLER PÅ RAD

RED BULL FLYING BACH EUROPEAN TOUR

Ved å kombinere klassisk musikk med breakdance, er Red Bull Flying Bach den ultimate blanding av kulturer. I 2011 erobret Red Bull Flying Bach Europa med mer enn 50 utsolgte show i fem land (Tyskland, Tyrkia, Danmark, Østerrike, Sveits).

TIDENES YNGSTE LPGA-VINNER

Alexis Thompson ble historiens yngste vinner av en Ladies Professional Golf Association-konkurranse med seieren i Navistar LPGA Classic.

Trippelseier for Red Bull i Rally Dakar

100. OG 1. RED BULL FLUGTAG

Red Bull Flugtag har blitt arrangert i 42 forskjellige land siden det første eventet i 1992. I 2011 fant det 100. Red Bull Flugtag sted i Dublin, Irland, og for første gang kom Flugtag til Trinidad & Tobago.

TOM CRUIS(ER)

Tom Cruise kjører Red Bull Racings Formel 1-bil.

CARISSA MOORE BLIR ASP VERDENSMESTER

Veien til Red Bull BC One

The Red Bull BC One er et verdens mest ikoniske B-boy-eventer og offisielt breakdance-VM. Det har vokstt fra et arrangement i 2010 til 38 eventer i 2011. Verdensfinalen 2011 gikk av hengslene på berømte Moskva Circus i Russland.

SEBASTIAN VETTEL OG RED BULL RACING SIKRER FORMEL 1-VERDENSMESTERTITLENE FOR FØRERE OG KONSTRUKTØRER

Sebastian Vettel sikret seg verdenmestertittelen ved å ta tredjeplass i grand prixet i Japan, og ble med den yngste dobbelte verdensmesteren noensinne.

TONY CAIROLI BLIR VERDENSMESTER

Antonio Cairoli tok sin tredje MX1 VM-tittel i 2011. Sammen med hans to MX2-seire i 2005 og 2007 er denne tittelen med på å gi ham en plass i historien som en av de aller største. Han ristet av seg en kneskade tidlig i sesongen og dominerte i sammendraget, og tittelen sikret under det europeiske GP-et i Gaildorf, Tyskland, der han tok sin 43. grand prix-seier i karrieren.

Se alle årene