2013

Red Bull SoundClash Egypt 2013

Etter en omfattende sosiopolitisk omveltning i Egypt, var det musikken som samlet massene da Red Bull Soundclash inntok Kairo for første gang.

Red Bull SoundClash Cairo

RED BULL MUSIC ACADEMY NEW YORK

Red Bull Music Academy gjorde byen New York om til en stor og lang musikkfestival, med 34 heftige spillekvelder på mer enn 35 klubber – hvor over 230 artister fikk vise seg frem.

Red Bull Music Academy

RED BULL REVOLUTIONS IN SOUND

London Eye var livearena for de mest revolusjonerende og ikoniske artistene som har på preget Storbritannias klubbscene det siste tiåret. Med 31 samtidige livestrømmer og over en million seere ble dette den desidert største strømmesendte eventen i Storbritannia.

Revolutions in Sound

AWOLNATION

Red Bull Records-artisten Awolnation solgte til fire ganger platina i USA med singelen Sail, og ble den første artisten som har toppet Billboard Top 100 tre år på rad.

FOR THE RECORD - RED BULL MUSIC ACADEMY JUBILEUMSBOK

Red Bull Music Academy deler 15 år erfaring i en bok full av fascinerende samtaler mellom - og presentasjoner av - ikoniske artister som alle har vært med å forme dagens musikkultur.

Red Bull Music Academy Book

Red Bull Thre3style

Toronto var finalevertskap for Red Bull Thre3style, hvor 21 av verdens beste DJ-er konkurrerte om verdensherredømme. Etter en fullpakket uke med knallharde konkurranser, sinnssykt dyktige artister og et publikum i ekstase, var det til slutt DJ Shintaro (Japan) som kunne titulere seg Red Bull Thre3style-verdensmester 2013.

Red Bull Thre3style

VERDENSFINALE I RED BULL BC ONE

Under 10-årsjubileumet for BC One konkurrerte over 2000 B-Boys over seks kontinenter i mer enn 53 land. Finalen var av det legendariske slaget, hvor åtte tidligere vinnere konkurrerte mot innbitte utfordrere om den mest ettertraktede BC-tittelen noensinne. Hong 10, vinner i 2006 og lokal superhelt, stod til slutt igjen som historiens andre dobbeltmester!

BC ONE

Red Bull Guesthouse - Miami

Det nye konseptet Red Bull Guesthouse ble introdusert under Miami Music Week & Ultra Festival. Over fire dager (og netter) var et lokalt hotell byens desiderte hotspot, med liveopptredener fra ikoniske DJ-er som A-Trak, Skrillex og Baauer.

RED BULL TOUR BUS INDIA

Red Bull India lanserte sin heftige versjon av Red Bull Tour Bus. Håndplukkede artister fra alle landets kanter kom på scenen for å fremføre sin unike miks av vestlig og tradisjonell musikk for over 40 000 fans under musikkfestivalen NH7 Weekender.

RED BULL STATION - BRASIL

Med åpningen av Red Bull Station fikk São Paulo en ny kulturell storstue. Det gamle kraftanlegget fra 1926 er blitt en kreativ myldreplass for kunst og musikk.

Red Bull Station

The Wanton Bishops

The Wanton Bishops kommer opprinnelig fra Libanon, men spiller tradisjonell amerikansk bluesrock. I den globale musikkpressen blir bandet, som har signert med Red Bull Music Publishing, spådd å bli et av de heteste bandene for 2014. Sjekk ut videoen (trykk på knappen under)hvor de besøker Skandinavia og Red Bull Studios Danmark.

Wanton Bishops

Skrillex

Skrillex, som blant annet har seks Grammy-priser på hylla, og produsent Boys Noize inntok Red Bull Studio New York for å produsere en ny EP. Hør resultatet – og se Skrillex på gitar! – i dette videoklippet.

Skrillex

Richie Hawtin

Red Bull Music Academy samarbeidet med dancelegenden Richie Hawtin i en global serie ikke-annonserte show i London, Barcelona, ​​Amsterdam og Miami. Spillestedet ble først opplyst til Hawtin-fansen på Facebook to timer før konsertstart.

Richie Hawtin

Fabri Fibra Culture Can

I samarbeid med Red Bull utfordret Fabir Fibra – italiensk rapper i platinasalgklassen – fansen til å komme med kreative innspill til sin nye musikkvideo. Fibra valgte selv ut vinneren som fikk henge med ham og være til stede under innspillingen av videoen.

Fabri Fibra Culture Can

Red Bull King of the Peak

Med tiden 8.13,78 smadret Sébastien Loeb den gamle Pikes Peak International Hill Climb-rekorden i sin 208 T16 Pikes Peak (den gamle rekorden var 9.46,164). Franskmannen manøvrerte seg gjennom de 20 kilometerne og de 156 svingene opp fjellet med en gjennomsnittshastighet på 145 km/t.

Se profilen til Sébastien Loeb

Marc Marquez blir historiens yngste verdensmester i MotoGP

20 år og 266 dager gammel ble Márquez tidenes yngste MotoGP-verdensmester etter en fenomenal debutsesong som kulminerte i en dramatisk avslutning i Valencia.

Se profilen til Marc Marquez

Sebastian Vettel og Infiniti Red Bull Racing tar Formula 1-kronen for fjerde gang på rad

Sebastian Vettel beslagla sin fjerde verdensmestertittel på rad for F1-førere med en solid seier under det indiske Grand Prix. Vettels løpsseier betydde at også Red Bull Racing var sikret konstruktørmestertittelen for fjerde gang, tre løp før sesongslutt.

Sjekk ut profilen til Sebastian Vettel og Infiniti Red Bull Racing

Cyril Despres vinner Dakar for femte gang

Etter mer enn 8000 kilometer på motorsykkelen kunne franskmannen Cyril Despres jublende konstatere å ha sikret seg sin femte triumf i Rally Dakar, verdens mest kjente bil- og motorsykkelløp.

Se profilen til Cyril Despres

RED BULL SOUND SELECT

Red Bull Sound Select lanseres i USA – en banebrytende artistarena som er både digital og live, skreddersydd for lidenskapelige fans som vil oppdage den neste store.

Red Bull Sound Select

Se alle årene