2014

Nyttårsforsett

Nyttårsforsett-kampanjen vår inspirerte tusenvis til å lage personlige nyttårsforsetter og hjalp dem til å kickstarte 2015 med vinger.

Les noen av nyttårsforsettene

Verdensmester i MotoGP - Marc Márquez

I 2014 sikret Marc seg sin andre verdensmestertittel i MotoGP, og avsluttet sesongen i rekordstil med sin trettende seier i Valencia.

Se profilen til Marc Márquez

Jessica Fox med fire verdensmestertitler på ett år!

Slalåmpadleren Jessica Fox (AUS) tok en knallsterk finaleseier under U23-VM i C1 i Penrith og 19-åringen sikret seg med det en historisk dobbeltriumf. Fox er den første kvinnen som har vunnet både K1 og C1 i U23-klassen, og fikk dermed revansje for fjorårets skuffelse da hun ikke klarte å nå finalen i K1 etter seieren i C1-klassen. Hun fortsatte suksessen under verdensmesterskapet i Deep Creek. Jessica har gjennomført en historisk dobbeltriumf i VM etter å ha vunnet K1kano slalom-finalen. Etter å ha sikret K1-tittelen 24 timer etter C1-gullet uttalte Fox: «Å vinne føles helt utrolig. Jeg visste at hvis jeg klarte å holde oppe farten fra løpet tidligere i dag og rettet opp noen feil jeg gjorde da, kunne jeg utfordre lederen og ha en sjanse på medalje… Å ende opp med å ta en dobbeltseier, vinne begge grenene mine, det blir jo ikke bedre enn det».

Toni Cairoli ble verdensmester i Motocross for 8. gang

Red Bull KTM-fabrikkjøreren Tony Cairoli tok sin åttende verdensmestertittel i motocross under MXGP State of Goias i Brasil. "TC22 Tony Cairoli – the Movie" følger Tonys karriere, fra hans oppvekst på Sicilia til pidestallen av motocross, og avslører ofringene og dedikasjonen det har kostet ham å komme dit han er i dag.

Se Toni Cairolis profil

Åpningen av Fuschl-kontoret

I 2014 ble Red Bulls hovedkontor i Fuschl am See ferdigstilt med installasjonen av 14 okser i bronse.

Formel 1 tilbake i Østerrike

Etter å ha vært utenfor kjøreplanen i over et tiår, returnerte F1-sirkuset til Østerrike i 2014, nærmere bestemt Red Bull Ring i fjellene i Steiermark-regionen.

Besøk banen

Første F1-triumf for Daniel Ricciardo

I sin første sesong i Formel 1 på Infiniti Red Bull Racing-teamet vant Daniel løpet i Montreal, og tok en tredjeplass sammenlagt i verdensmesterskapet 2014.

Se profilen til Daniel Ricciardo

Red Bull Tag am See med Cro

Tre Cro-konserter i tre land i løpet av en perfekt dag ved innsjøen.

Se høydepunktene

Wings for Life World Run

Wings for Life World Run er en global bevegelse hvis formål er å støtte Wings for Life og kampen for å finne en kur for ryggmargsskader. Det er den eneste verdensomspennende idrettskonkurransen som pågår på samme tid på alle kontinenter. I introduksjonsåret 2014 ble løpet avholdt på 34 steder i 32 land. I det eneste løpet hvor mållinjen krysser deltakerne, konkurrerer løpere fra hele verden samtidig, helt fram til den siste gjenværende løperen blir tatt igjen av mållinjebilen. Det viktigste er likevel at alle løper for de som ikke kan løpe. Hele deltakeravgiften og inntekter går uavkortet til Wings for Life Spinal Cord Research Foundation.

Bli med på moroa!

Google+ Hangout med Pharrell

Pharrell Williams holdt en nesten to timer lang Google+ Hangout om sitt nye (og andre) soloalbum G I R L fra Red Bull Studios Los Angeles.

Se hele Google+ Hangout her.

Red Bull Amaphiko

Første Red Bull Amaphiko Academy fant sted i Soweto i Sør-Afrika, i april 2014. Det ti dager lange akademiet hentet inn lokale og internasjonale bidragsytere til å veilede en gruppe unge sosiale entreprenører, som bruker kreativiteten og energien sin på å utgjøre en forskjell i lokalsamfunnene sine.

Gå til Red Bull Amaphiko

Se alle årene