Hvordan og når bør en drikke Red Bull Energy Drink i forbindelse med sportsaktiviteter?

Hvordan Red Bull Energy Drink bør brukes varierer i forhold til utøveren og typen sportsaktivitet. Red Bull Energy Drink kan konsumeres før, under og etter fysisk aktivitet.

Red Bull Energy Drink er et funksjonelt produkt og ikke en tørsteslukker. Den er ikke utviklet for å motvirke dehydrering. Vann bør også konsumeres i tillegg til Red Bull Energy Drink under trening.

Atleter over hele verden setter pris på Red Bull Energy Drink:

"I min sport bruker jeg ingen form for utstyr. Koblingen mellom kropp og sinn må være helt perfekt. Red Bull Energy Drink hjelper meg til å prestere på høyeste nivå både på trening og i konkurranse."
Orlando Duque (Klippestuper, col)
Før jeg kjører tar jeg en Red Bull Energy Drink - det gir meg det jeg trenger for å virkelig presse grensene.
Dani Pedrosa (MotoGP, Spania)
"Jeg drikker Red Bull 30 minutter før hvert løp, når jeg kjører bil og under andre anledninger der jeg blir sliten. Red Bull Energy Drink gir det ekstra fokuset som jeg trenger!"
Lindsey Vonn (alpinist, USA)
"Under løp pleier jeg å blande Red Bull Energy Drink med litt vann i drikkeflasken på sykkelen, for å vanne den litt ut. Jeg konkurrerer ofte under varme forhold, og det er avgjørende å holde væskebalansen."
Courtney Atkinson (triatlonutøver, AUS)
"Red Bull Energy Drink er den beste energitilførselen i verden. Jeg drikker normalt en frisk boks etter hard trening. Under konkurranser drikker jeg normalt en boks noen minutter før start, for å få det riktige kicket og fokuset."
Elias Ambühl (frikjører, Sveits)